blog here
Nn Dk
Michelle

Michelle Larsson

Hejsan! här har ni en härlig kvinna som försöker bjuda på det mesta! Ni får hålla utkik! Puss! Kontakt: [email protected]

Girl on Girl <3

16 hrs ago

Hejsan! :)

Nu kommer äntligen den sista videon som är med mig och min tjejkompis. Självklart kommer det att komma fler videos framöver någon gång med andra tjejer eller kanske en kille vem vet! Har en hel del material av mig och mitt ex.

Han och jag har haft många fina stunder som jag säkert kan dela med mig av framöver. Han är fortfarande den finaste som finns och har en enormt stor plats i mitt hjärta trotts allt förflutet. men såklart är mina känslor stora med tanke på allt som vi gått igenom tillsammans.
Han var till exempel den som gjorde mig gravid för första gången i mitt liv. Det var en jobbig tid för båda och det var inget roligt att gå igenom och definitivt inte för mig. Jag mår fortfarande dåligt över det ibland. Jag vet att vi båda fortfarande älskar varandra och saknar varandra och det är jobbigt. Men ibland så är tid det ända som behövs för att läka. Jag kommer iallafall aldrig ge upp mina drömmar om min framtid och det är det som får mig att vilja ta mig igenom dagarna just nu.

Saknar att höra hur han berättar för mig hur skönt han tycker jag förför honom hur mycket han älskar mina avsugningar och hur jag rider hans stora hårda kuk.
Att bara höra hur han pratar snuskigt med mig och hör hur han stönar av min tighta lilla fitta.
Saknar att överraska honom med fin mat och bra sex!

Idag hade jag gjort allt för att få ha en sån fin kväll!

Nej nog pratat om detta..

GLÖM NU INTE BORT 100 PLUS HJÄRTAN (LIKES) OM NI VILL SE EN HET VIDEO FRÅN DUSCHEN ;)

Puss <3

Love this

81 Loves

Fredag <3

one day ago

Imorgon kommer sista videon upp då jag har haft lite fel på mobilen. så det får ni ursäkta så mycket..
Håll ögonen öppna så gör jag er extra nöjda imorgon <3
puss

#sexyselfie #topless

Love this

61 Loves

Badar ❤️

2 days ago

Plaski plask! Älskar att bada! Hade gärna haft sällskap men jag fick det ändå ganska mysigt själv 😉 Snart kommer sista videon upp som är av mig och min tjejkompis så håll utkik! Puss 💋

Love this

78 Loves

Video i provhytt 💋

Friday 27 February 2015, 01:39

Här får ni en lite extra material eftersom ni är så underbara ❤️ Puss

Love this

83 Loves

next girl on girl video 💋

Thursday 26 February 2015, 22:35

Här kommer nästa video av mig och min tjejkompis! Detta gillar ni definitivt! För att få se den sista videon med oss så gäller såklart 100 plus hjärtan (likes)!

Nu tänkte jag berätta lite om gårdagen innan jag tänkte ladda upp en liten video från shopping rundan som jag tog igår. Jag tog en liten snabbis in i omklädningsrummet och passade på att göra en riktigt mysig video åt er som belöning eftersom ni är så otroligt duktiga på att visa mig hur mycket ni gillar det jag gör och skriver.

Igår så åkte jag iallafall till Läkarhuset i Göteborg och genomgick en liten speciell "operation" ett litet ingrepp som rent av sagt var hemskt! Jag tog bort en knöl en lien liten knöl nere vid rumpan typ vilket såklart är generande men eftersom jag inte ville ha den där så sökte jag då vård för det. Så med andra ord så är det ganska så många både läkare och sköterskor som har sett mig ligga på sjukbädden och särat på benen! haha!
Lika generande och pinsamt vareda gång! Men nu är den iallafall borta vilket är skönt och på en vecka så ska det nog ha läkt ihop rätt så fint!

Efter detta så har jag haft så sjukt ont.. Jag kan knappt sätta mig utan att kvida och gnälla lite! Men det är det verkligen värt!

Måste säga att jag hade världens bästa läkare som både satt och ritade i det bakre partiet och gjorde ingreppet! haha!
Han var så himla bra! Nästan så man skulle vilja sno med honom i handväskan bara för han var så fantastiskt bra! Jag kan verkligen rekomendera alla att besöka Läkarhuset om det är något ni behöver vård för. Personalen var kanon! Kvinnan jag först möttes av var både trevlig och snygg! Jag är med andra ord super nöjd och det är så det ska kännas och vara efter alla läkar besök!

Nu blir det lite mys innan sängen.

Puss <3

Love this

130 Loves