Michelle

Michelle Larsson

Hejsan! här har ni en härlig kvinna som försöker bjuda på det mesta! Ni får hålla utkik! Puss! Kontakt: [email protected]

Sex på köksbänken!! :D

one day ago

Nu ni ska jag berätta om en fantastisk dag!
Den började med världens mysigaste man.. Jag var i stockholm och hälsade på så sov jag hos mr ? några dagar! Hihi! Fyfan vad bra sex vi har! Det är så otroligt bra! Men det kanske blir så när man får jobba på lite själv!

Som ni säkert redan vet så älskar jag att vara överst på killen och så var fallet även denna dagen till en början iallafall! Det började med att vi låg och myste i soffan och kollade tv men sedan kom den klassiska övergången till sex in mitt i allt och det var otroligt kärleksfullt! Svårt att inte smälta i såna lägen! Det jag ville berätta var att jag fick jobba överst och såklart ville ingen sluta eftersom vi båda njöt vilket man märkte! haha! Blev ju lite vått titt som tätt! slutade med ungefär 1,5 timmes sex sedan var det dags för mig att fixa mig då jag skulle åka hem..

1 timme senare så kommer han ut från duschen och där står jag som vanlig i underkläder (eller naken) (blink) haha!! Och förvånad som jag alltid blir så kommer han som en brunstig tjur efter mig haha!!! Och det älskar jag ju såklart så jag ska absolut inte klaga!

Jag var ju lite trött efter soffan men en hungrig tiger släpper inte iväg sitt byte hur som helst och det fick jag verkligen smaka på! ;)
Jag hade absolut ingenting att säga till om och blev uppslängd på köksbänken! Ooh yeah!!! I like!!! Jag tyckte ju detta var så otroligt sexigt så jag tog såklart fram min telefon och började filma och fick nog in några bra bilder också!

Det är verkligen ett tips till er som har lite halv tråkigt sex och är trötta på varandra! (inte för att jag är trött på han) Men detta är verkligen lite krydda på moset för alla! Så sexigt att titta på efteråt eller under sexet eller vad som helst..
Sex ska ju vara kul och det blir vad man gör det till! Den dagen slutade med några timmars sex så man kan ju redan förstå att vi blir kaniner i vårt nästa liv! hahaha!!!
Sex är ju aldrig fel och enligt mig så kan man aldrig ha för mycket sex däremot för lite! och det gillar vi inte!!! så jag har absolut inget emot att bli kanin i mitt nästa liv också! hehe!!!

Nu ska jag drömma lite våta drömmar om min nästa sexupplevelse!

Sov gott <3


Love this

56 Loves

sex med fler? 😊

Tuesday 19 May 2015, 20:08

Det är många som frågar om jag har haft sex med fler än 1 person samtidigt och det tänkte jag berätta lite om nu! Jag personligen gillar inte att ha sex med fler en 1 person och helst med den man tycker om är ju det bästa! Jag har testat haft tre kant men det är absolut ingenting för mig även om det var otroligt roligt att testa på! Jag gillar liksom att ha mitt "byte" för mig själv och både ge och få all uppmärksamhet och dessutom så är det sexigare enligt mig! Ett riktigt bra sex enligt mig är när det glöder i blicken på din partner som du har framför dig och det är därför väldigt viktigt för mig att ge mer och ta mindre.. Jag går verkligen igång på att se min partner njuta så det blir mycket cardio för min del haha!! Glöm inte att mejla för frågor eller annat. [email protected] (Jag svarar så fort jag får tid över så håll ut ni som inte fått svar) Puss

Love this

51 Loves

me and Nathalie 😉❤️

Tuesday 19 May 2015, 13:23

Love this

51 Loves

lång video girl on girl ❤️

Monday 18 May 2015, 09:03

Precis vaknat upp med min älskade Nathalie ❤️ ska snart åka hem så det känns mindre roligt.. Speciellt när lilla gulleplutten ligger och gnäller över att jag ska åka.. Men nu har vi lovat varandra att försöka ses oftare iallafall så det kommer vi göra! Nu blir det frukost dejt ❤️😃 Puss

Love this

58 Loves

Lång video tsm med Nathalie ❤️

Sunday 17 May 2015, 22:48

Love this

162 Loves